Projekbeskrivelse

Firma profil – Logo

KORT INDBLIK I LØSNING AF PROJEKTET

Opgave

Et logo til et nyopstartet firma – som også skulle visuelt udtrykke håndværkerfaget.

Havde kun et krav om maks. to farver – så det ikke blev for dyrt ved diverse flerfarvet tryk af tøj m.m. Kunden kom ligeledes med et ønske om en farveprofil med rød og sort.

  • Visuel identitet

  • Grafisk design

  • Tryk

  • Logo

Endelige version (pdf)
Oplæg – logo versioner (pdf)

Løsning

Kunden fik et par forskellige logo udkast. De var med forskellige skrifttyper, farver og kendetegnende element. Så ved at kunne holde disse op imod hinanden, kunne der spores ind på en design stil og udvælge det øsnkede logo. Visualiserede de forskellige typer logoer med fiktive mockups, med tryk på arbejdstrøje og firmabil.

Løsningen blev med fokus på ‘JK’ i rødt og et element der signalerer en arbejdshjelm. Buen på J’et, danner sammen med hjelmen et visuelt ansigt. Det udtrykker hermed at der udlejes håndværkere/mandskabsudlejning. Teksten og hjelmen lavede jeg i mørkeblåt, da det harmonerede mere roligt sammen med den røde farve – da jeg synes at sort med for markant/hårdt.

  • Illustrator

  • Photoshop

Grafisk design
Typografi
Grafik og billedbehandling
Grafisk produktionsforståelse

Resultat

Kunden er godt tilfreds og gjorde brug af sit nye logo med det samme – og fik hertil leveret en bred logo pakke, med logoet i forskellige filer (både vektoriseret til skilte og tøj, højtopløselige, forskellige farver, tilpasset til facebook og til hjemmesidebrug m.m.). Så alt i alt en rigtig god opgave at få lov til at udføre.

Brug for en snak?

HAR DU EN IDÈ ELLER UDFORDRING JEG SKAL HJÆLPE MED?

Kontakt nu