Projekbeskrivelse

Annonce – GymGamez

KORT INDBLIK I LØSNING AF H1 PROJEKTET

Opgave

Fiktiv annonce til et skoleprojekt.

Manglede til dette projekt en annonce med et fiktivt træningscenter – som skulle indrykkes i mit skoleprojekt, der var et fiktivt esport magasin.

  • Annonce

  • Tryksag

  • Logo

  • Grafisk design

Løsning

Annoncens størrelse blev lavet udfra bestemte mål, så det færdige resultat kunne indsættes/indrykkes som en halvsides annonce, i mit fiktive esport magasin Gamez.

Først fandt jeg på navnet GymGamez – da det skulle være en del af Gamez konceptet.

Derefter søgte jeg efter et billede der kunne passe på konceptet og målgruppen – som er hovedsageligt unge gamere. Derfor valgte jeg et billede med et råt look og en ung fyr der trænede (da den fysiske del også er vigtig når man spiller computerspil – da det at man er i fysisk god form, både styrker reaktionstiden med musen og i spillet + helst vil undgå bl.a. museskade og dårlig ryg + man jo sidder og er meget inaktiv når man spiller.

Skriftvalget til logo navnet er det samme som er brugt til magasinet Gamez – da det jo er en del af samme koncept. Ligeledes er den sekundære tekst også valgt udfra hvad der bruges i magasinet.

Farvevalget er valgt udfra at passe til det rå look på billedet. Sort bund med hvid og gul tekstfarve.

  • Photoshop

  • InDesign

  • Illustrator

Grafisk design
Typografi & ombrydning
Grafik og billedbehandling
Grafisk produktionsforståelse

Resultat

Jeg er godt tilfreds med det endelige resultat. Synes at jeg formåede at både få det til at blive en del af Gamez konceptet, men samtidig også at det skilte sig ud som et smart og ungt trænningsmiljø.

Brug for en snak?

HAR DU EN IDÈ ELLER UDFORDRING JEG SKAL HJÆLPE MED?

Kontakt nu