Hvem er DSIGND?

Bagved skærmen sidder en frisk og skarp freelance motion designer/mediegrafiker, som hedder Emil. Jeg er 24 år og er fra Løgstrup.

Jeg nærer en dyb passion for visuel fortælling inden for den brede vifte af markedsføring og grafisk design. Min ekspertise strækker sig fra reklame- og dronefilm til traditionelle grafiske opgaver, samt animation. Min tilgang er kendetegnet ved udadvendthed, detaljeorientering og evnen til at navigere i en dynamisk hverdag med lethed og fleksibilitet.
I min seneste rolle som Digital Designer & Animator har jeg over de seneste 2 år opnået betydelig erfaring inden for videoredigering og skabelse af reklamefilm. Jeg har tilegnet mig nye færdigheder inden for animation og udviklet en dyb forståelse for effektiv kommunikation gennem visuelle medier.
Min baggrund som uddannet Mediegrafiker fra Herningsholm Erhvervsskole har været beriget med en alsidig elevtid, og jeg har yderligere specialiseret mig hos FS2 Reklame A/S i Skive. Her fokuserede jeg især på biografreklamer og udviklede kreative indholdsløsninger inden for forskellige online marketingplatforme.
Min motivation stammer fra ønsket om konstant læring og udvikling inden for grafisk design og digitale medier. Jeg er sulten efter nye eventyr og vil aktivt forfølge muligheder for at tilegne mig nye færdigheder, samtidig med at jeg bidrager positivt til et arbejdsmiljø præget af glade kollegaer og åbenhed for innovative ideer

Har i brug for en stærk holdspiller, med et nytænkende blik, lærenem, har flair for faget og er udadvendt af natur. Så kontakt mig endelig til en uforpligtende samtale. Jeg står naturligvis også til rådighed for yderligere oplysninger.

Dsignd computer

Bagved skærmen

DER SIDDER JEG OG TAGER GERNE EN UFORPLIGTENDE SNAK MED DIG. HAR DU EN IDÈ ELLER UDFORDRING JEG SKAL HJÆLPE DIG MED?

EMIL K. HENRIKSEN
Motion designer & mediegrafiker

Nysgerrig på mere?

Tag et kig forbi min portfolio – og se mine forskellige kompetencer.
Jeg forsøger hele tiden at udvikle mig – og ønsker at bygge en stærk og bred grafisk og digital vifte op.

Ta’ et kig på mine kompetencer

Brug for en snak?

HAR DU EN IDÈ ELLER UDFORDRING JEG SKAL HJÆLPE MED?

Kontakt nu